ثبات ارزهای آسیایی در برابر دلار آمریکا ثبات ارزهای آسیایی در برابر دلار آمریکا

ثبات ارزهای آسیایی در برابر دلار آمریکا

به گزارش Investing، اکثر ارزهای آسیایی در روز پنجشنبه تغییرات کم و نوسانی نسبت به دلار آمریکا داشتند. آن‌ها پس از کاهش اندکی در روز قبل، کمی بهبود یافتند. این ثبات نسبی در شرایطی به وجود آمد که ابهام و عدم قطعیت زیادی در مورد زمان دقیق شروع کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو وجود دارد. سرمایه‌گذاران نمی‌دانند چه زمانی فدرال رزرو دست به کاهش نرخ بهره خواهد زد و این باعث احتیاط در بازار شده است.

دلار آمریکا به عنوان یک دارایی امن، تقاضای اندکی را تجربه کرد. دلیل این امر، آشفتگی‌های اخیر در بازارهای سهام و کاهش سهام پرخطر است. سرمایه‌گذاران برای حفظ سودهای خود و کاهش ریسک، به سمت دلار به عنوان یک دارایی امن‌تر حرکت کرده‌اند.

ارزهای آسیایی نیز پس از رشدهای قابل توجهی در هفته گذشته، اندکی عقب‌نشینی داشتند. این رشدها به دلیل پیش‌بینی فدرال رزرو مبنی بر توقف افزایش نرخ بهره و احتمال کاهش عمیق‌تر نرخ بهره در سال ۲۰۲۴ ایجاد شده بود.

این مساله باعث شد معامله‌گران، احتمال کاهش نرخ بهره از ماه مارس ۲۰۲۴ را بیش از ۶۰ درصد در نظر بگیرند. اما چندین مقام فدرال رزرو نسبت به شرط‌بندی بر روی کاهش زودهنگام نرخ بهره هشدار دادند، چراکه تورم ایالات متحده هنوز بسیار بالاتر از هدف ۲ درصدی سالانه فدرال رزرو قرار دارد.

در حالی که قراردادهای آتی وجوه فدرال نشان می‌دادند که معامله‌گران هنوز بیش از ۶۰ درصد احتمال یک کاهش ۲۵ واحد مبنایی در نرخ بهره را در ماه مارس می‌دهند، اما مقداری عدم قطعیت در مورد کاهش‌های احتمالی، مانع از ادامه‌ی روند صعودی بازارهای آسیایی شد.

ین ژاپن در روز پنجشنبه ۰.۴ درصد افزایش یافت و بخشی از زیان‌های سنگین اوایل هفته را پس از حفظ سیاست‌های فوق‌انبساطی بانک مرکزی ژاپن، جبران کرد. با این حال، ین همچنان در سایه رکورد پنج ماهه خود که هفته گذشته به آن رسیده بود، قرار دارد.

تمرکز بازار این هفته بر شاخص قیمت مصرف‌کننده ژاپن است که روز جمعه منتشر می‌شود.

دلار استرالیا با ۰.۳ درصد افزایش از افت شدید روز قبل بهبود یافت و همچنان در حدود اوج قیمت چهار ماهه اخیر باقی ماند.

وون کره جنوبی، به عنوان ارزی حساس به نرخ بهره، ۰.۱ درصد افزایش یافت و دلار سنگاپور نیز با ۰.۲ درصد افزایش همراه بود.

حجم معاملات منطقه‌ای با ورود به فصل تعطیلات پایان سال، راکد و کم‌تحرک است.

بازیابی دلار از پایین‌ترین سطح پنج‌ماهه، اما آینده نامشخص است!

شاخص دلار و قراردادهای آتی آن در معاملات صبحگاهی روز پنجشنبه اندکی کاهش یافتند، اما همچنان بالاتر از پایین‌ترین سطح نزدیک به پنج ماهه خود که در اوایل هفته ثبت شده بود، قرار دارند.

ارزش دلار در این هفته اندکی تقویت شد، زیرا بازارها نسبت به زمان دقیق شروع کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو همچنان نامشخص بودند. در حالی که برخی تحلیلگران کاهش نرخ بهره از ماه مارس ۲۰۲۴ را پیش‌بینی می‌کنند، مقامات فدرال رزرو تاکید دارند که تا زمانی که علائم واضح‌تری از کاهش تورم به محدوده هدف ۲ درصدی مشاهده نشود، نرخ بهره را در سطوح بالا نگه خواهند داشت.

تورم سرسخت و تاب‌آوری اقتصاد آمریکا، فضای بیشتری را برای فدرال رزرو جهت حفظ نرخ بهره در سطوح بالا برای مدت طولانی‌تر فراهم می‌کند.

با این وجود، گلدمن ساکس انتظار دارد فدرال رزرو در سال ۲۰۲۴ حداقل پنج بار نرخ بهره را کاهش دهد.

عقب ماندن یوان چین در برابر ارزهای دیگر و ادامه نگرانی‌های اقتصادی

یوآن چین در روز پنجشنبه ۰.۱۵ درصد کاهش یافت و در مقایسه با سایر ارزهای آسیایی عملکرد ضعیف‌تری داشت. بازارها همچنان نسبت به چشم‌انداز اقتصادی چین محتاط و نگران هستند.

بانک مرکزی چین این هفته، برای حفظ تعادل بین تقویت رشد اقتصادی و جلوگیری از کاهش بیشتر ارزش یوآن، نرخ بهره وام اساسی را در پایین‌ترین سطح تاریخی خود نگه داشت.

با این حال، بانک مرکزی علاوه بر حفظ نرخ بهره، نقطه میانی روزانه برای یوآن را در روز پنجشنبه ضعیف‌تر تعیین کرد. این در حالی است که یوآن در حال حاضر به دلیل انتشار مجموعه‌ای از آمارهای اقتصادی ضعیف از چین در ماه نوامبر، تحت فشار قرار دارد.

یوآن همچنان به خوبی بالاتر از سطح روانی مهم ۷ در برابر دلار باقی مانده است.


👈 معامله جفت ارزها با ثبت نام در بروکر اپوفارکس


شاید دوست داشته باشید بخوانید:

آنچه خـواهید خـواند:

آخریـن بررسی شده‌های بازار سرمایه