لوگوی چراغ

همه چیز درباره اسپرد در فارکس + معرفی 5 بروکر با کمترین میزان اسپرد

اسپرد در فارکس

دنیای فارکس همانند دیگر بازارهای مالی، یک بازار پویا و پیچیده است که با ریسکهای زیادی همراه است. بنابراین بسیار مهم است که پیش از ورود به این بازار با مفاهیم اصلی در آن آشنا شوید و مهارتهای لازم را به دست آورید. مدیریت ریسک و سرمایه، استفاده محتاطانه از اهرمهای مالی، تحلیل دقیق، تعیین استراتژیهای معاملاتی مشخص و …، همگی از اقدامات اساسی برای رسیدن به موفقیت و کسب سود بیشتر در بازار مالی فارکس هستند. اما یکی از فاکتورهای تاثیرگذار در این زمینه، اسپرد در فارکس است که باید توجه ویژه‌ ای به آن داشته باشید. در واقع، اسپرد، یکی از موارد مهمی است که اگر درست انتخاب شود، موجب کاهش هزینه و کسب سود بیشتر در فارکس خواهد شد. برای آشنایی بیشتر با این مفهوم و نیز آگاهی از بروکرهایی که کمترین میزان اسپرد را ارائه میدهند، تا انتها همراه ما باشید.

مفهوم اسپرد در فارکس چیست؟

به بیان ساده اسپرد در فارکس یعنی میزان تفاوتی که بین قیمت خرید و فروش یک جفت ارز در هر لحظه وجود دارد. در معاملات فارکس برای هر جفت ارز در هر لحظه دو قیمت متفاوت وجود دارد. یکی قیمتی است که شما میتوانید در آن قیمت، خرید انجام دهید که این نرخ را Ask میگویند و دیگری قیمتی است که شما میتوانید در آن قیمت، فروش انجام دهید و به این قیمت Bid میگویند. به بیان دقیقتر، اسپرد فارکس به معنای تفاوت بین قیمت خرید (ASK) و قیمت فروش (BID) ارز مربوطه (Currency Pair) در هر لحظه میباشد. برای مثال، اگر قیمت خرید برای جفت ارز EUR/USD  در فارکس معادل ۱.۲۰۰۰ باشد و قیمت فروش ۱.۲۰۰۵ باشد، اسپرد برای این جفت ارز ۵ پیپ است. بروکرها از اسپرد برای تامین هزینه های معاملاتی خویش استفاده میکنند. پس میتوان گفت اسپرد هم مانند کارمزد، به عنوان راهی برای کسب درآمد بروکرها و کارگزایها میباشد. در منابع فارسی از این مفهوم، گاهی با عنوان «شکاف قیمتی» نیز یاد میشود.

🅰️قیمت ASK: همان قیمتی است که فروشنده قصد دارد به قیمت بالاتر از BID به شما بفروشد؛ یعنی شما خریدار ارز پایه در این قیمت هستید. (مزایده)

🅱️قیمت BID: همان قیمتی است که خریدار میخواهد به قیمت پایینتر از ASK آن را از شما بخرد؛ یعنی شما فروشنده ارز پایه در این قیمت هستید. (مناقصه)

چند نوع اسپرد وجود دارد؟

در حالت کلی دو نوع اسپرد در بازار فارکس وجود دارد:

۱. اسپرد ثابت (Fixed):

در این نوع اسپرد، اختلاف بین قیمت خرید و فروش برای یک جفت ارز به صورت ثابت محاسبه میشود. به عبارت دیگر، اسپرد در هر شرایطی یک مقدار ثابت است و تغییر نمیکند؛ در این حالت توجهی به نوسانات ارز در بازار وجود ندارد. این نوع اسپرد مناسب تریدرهای تازه وارد است که میخواهند هزینه معامله را از قبل بدانند. اسپردهای ثابت توسط بروکرهای مارکت میکر (دارای میز معاملاتی)، ارائه میشوند.

مزایا:

  • به سپرده اولیه (دپازیت) کمتری نیاز است.
  • از آنجایی که اسپرد در این حالت تغییر نمیکند و ثابت است، امکان پیش بینی هزینه های معاملاتی از قبل وجود دارد.

معایب:

  • میزان اسپرد بالاتر است.
  • امکان اینکه شاهد ریکوت (لغو سفارش در قیمت قبلی و ارائه قیمت جدید به دلیل تغییر قیمت) مکرر باشید، وجود دارد.
  • احتمال اسلیپیج (لغزش قیمت) وجود دارد. به همین دلیل قیمتی که در نهایت برای ورود به معامله میگیرید، متفاوت با قیمت مورد نظر در ابتدای کار خواهد بود.

 ۲. اسپرد متغیر (Variable):

در این نوع اسپرد، اختلاف بین قیمت خرید و فروش ممکن است در طی زمان تغییر کند. این نوع اسپرد تحت تاثیر نوسانات، زمان، عرضه و تقاضا، اخبار بازار، گمانه زنیها و شرایط مختلف دیگر میتواند کم یا زیاد شود. معمولاً هم در بازار‌های پویا با حجم معاملات بیشتر شاهد آن هستیم. اسپردهای متغیر توسط بروکرهایی که مارکت میکر نیستند (بدون میز معاملات)، ارائه میشود.

مزایا:

  • میزان آن نسبت به اسپرد ثابت کمتر است.
  • به دلیل رقابت، قیمت گذاری در این حالت شفافتر و بهتر است.
  • به دلیل تغییر در مولفه های اسپرد با توجه به شرایط بازار، شاهد حذف ریکوت خواهید بود.

معایب:

  • قابل پیش بینی نیست. بنابراین امکان برآورد هزینه از قبل وجود ندارد.
  • در زمان انتشار اخبار، ممکن است به شدت افزایش یابد.
  • این نوع اسپرد برای تریدرهای کوتاه مدت (اسکلپر) مناسب نیست. چرا که هضم نوسانات بازار در زمان کوتاه، کار بسیار سخت و اغلب غیر ممکن است.
  • از آنجایی که عموماً از نوع پردازش اردر در قیمت بازار در معاملات با اسپردهای شناور استفاده میشود، کنترل اسلیپیج کار سختی خواهد بود.

💡نکته: اسپرد صفر (Zero Spread)، در برخی حسابهای معاملاتی به معنای آن است که اختلاف بین قیمت خرید و فروش به حداقل رسیده و شما تنها هزینه معامله (کمیسیون) را باید پرداخت کنید. این نوع اسپرد برای معامله ‌گرانی که معاملات کوتاه مدت یا معاملات با حجم بالا دارند میتواند جذاب باشد.

اسپرد ثابت بهتر است یا شناور؟

با توجه به مواردی که در بخش قبلی گفتیم، حتماً متوجه شده‌اید که کدام نوع از اسپرد برای شما مناسبتر است. در کل نوع اسپردی که انتخاب میکنید، به استراتژی معامله و نیازهای شما به عنوان یک معامله ‌گر فارکس بستگی دارد. همچنین، باید در نظر بگیرید که بروکرهای فارکسی با توجه به سیاستها و استراتژیهایی که در نظر دارند، اسپردهای متفاوتی ارائه میدهند. بنابراین برای انتخاب بهترین گزینه، نیاز به مقایسه و تحقیق دارید. (ورود به حساب دموی بروکر و برآورد هزینه ها با استفاده از اسپردهای ارائه شده در آن، میتواند راه حل مناسبی در این زمینه باشد).

چه مواردی بر میزان اسپرد در فارکس تاثیر میگذارند؟

موارد تاثیرگذار بر اسپرد

عوامل مختلفی بر میزان اسپرد در فارکس تاثیر میگذارند. مثل:

۱. نوسانات بازار: نوسانات و شرایط بازار مهمترین عامل در تعیین اسپرد هستند. اسپرد ممکن است در بازار فعال کمتر و در مقابل، در بازار راکد بیشتر شود. گاهی هم اخبار اقتصادی، عرضه و تقاضا و هر چیز دیگری که موجب نوسان در بازار شود، بر میزان اسپرد تاثیر خواهد گذاشت.

۲. جفت ارز معاملاتی: هر جفت ارز ممکن است دارای اسپرد متفاوتی باشد. معمولاً جفت ارزهای معروف با حجم معاملاتی بالا، اسپرد کمتری دارند. حال آنکه جفت ارز ناشناخته با حجم معاملاتی کمتر، با فعالیت کمتر، اسپرد بالاتری هم دارد.

۳. زمان: در طول روز، اسپرد ممکن است تغییر کند. برای مثال، در زمان بازار آسیایی، اسپرد ممکن است بالا برود. اما در مقابل به زمان بازار لندن یا نیویورک، اسپرد شاید کمتر باشد.

۴. رویدادهای اقتصادی: اعلانها و رویدادهای اقتصادی میتوانند تاثیر مستقیم بر میزان اسپرد بگذارند. معامله گران ممکن است قبل از اعلانهای مهم اقتصادی، مثل اعلان نرخ بهره‌ گیری، ملزم به پرداخت اسپرد به میزان بیشتری باشند.

۵. شرایط بروکر: هر بروکر ممکن است شرایط مختلفی را برای ارائه اسپرد در نظر بگیرد. برخی بروکرها ممکن است اسپرد ثابت، در حالی که دیگران اسپرد متغیر را ارائه دهند.

۶. حجم معاملات: حجم معاملاتی تریدرها نیز تاثیر مستقیم بر میزان اسپرد دارد. معمولاً معاملات با حجم بالا شرایط پرداخت اسپرد کمتر را مهیا میکنند.

۷. نقدینگی: نقدینگی یا Liquidoty از جمله مواردی است که در تعیین میزان اسپرد موثر است. معمولاً وقتی نقدینگی در یک جفت ارز پایین باشد، میزان اسپرد در آن بالاتر میرود. در مقابل جفت ارزهایی با نقدینگی بالا، اسپرد کمتری هم دارند.

اسپرد چگونه محاسبه میشود؟

برای محاسبه اسپرد، شما باید اختلاف بین قیمت خرید و فروش (Bid و Ask) را محاسبه کنید. بنابراین:

Spread= Ask – Bid

مثال:

فرض کنید که برای جفت ارز EUR/USD، قیمت خرید (Ask) برابر با 1.1200 و قیمت فروش (Bid) برابر با 1.1190 باشد. در این صورت اسپرد به صورت زیر محاسبه می‌شود:

Spread= 1.1200 – 1.1190 = 0.001 = 10 pip

همانطور که میبینید، مقدار اسپرد در اینجا برای جفت ارز EUR/USD برابر با 10 پایپ است.

اما برای محاسبه هزینه کل اسپرد، باید هزینه هر پیپ را در تعداد لات‌هایی که معامله میکنید، ضرب نمایید؛ یعنی اگر ۱ لات معامله میکنید، باتوجه به آنکه ارزش هر پایپ ۱ دلار است، پس هزینه ای که برای باز کردن این معامله باید پرداخت کنید، ۱۰ دلار است. اما اگر ۰.۱ لات معامله کنید باید ۱ دلار پرداخت کنید. پس در نهایت باید هزینه هر پیپ را در تعداد لاتهایی که معامله میکنید، ضرب نمایید.

کاربرد اسپرد در بازار مالی فارکس چیست؟

مهمترین کاربرد اسپرد در فارکس همان تامین نقدینگی بروکرهاست که در ابتدای مقاله هم به آن اشاره کردیم. بگذارید با ذکر یک مثال، همه چیز را شفافتر توضیح دهیم.

تصور کنید شما به عنوان خریدار، سهمی را در کشور ژاپن خرید می‌کنید. ممکن است فروشنده در امریکا باشد. یک متخصص یا همان بازارساز در بروکر (شخص یا اشخاصی که معاملات در بروکر را تسهیل میکنند)، این معامله را برای شما هماهنگ میکند. حالا در نظر بگیرید که خود بازارساز هم در کشوری غیر از دو کشور مذکور باشد. (مثل نیجریه) اما به هر حال بایستی به جریان خرید و فروش جفت ارزها میان شما نظم دهد. مسلماً انجام این کار برای واسطه یا همان بازارساز با ریسکهایی همراه است. مثلاً ممکن است شرایطی پیش بیاید که در آن، قیمت جفت ارز، افزایش پیدا کند. حالا بازارساز یا همان مارکتر از قبل سفارش خریدی پایینتر از این قیمت دریافت کرده است. اما اکنون مجبور است سفارش خرید را تکمیل کند. ضمن اینکه سفارش فروش بالاتری هم نسبت به سفارش خرید، پذیرش کرده است.

در اینجا، بازارساز یا مارکتر برای جبران ریسک، بخش کوچکی از معامله را برای خودش برمیدارد. این بخش کوچک همان Spread است. این اسپرد به عنوان تفاوت بین قیمت خرید و قیمت فروش به مارکتر اجازه میدهد که در میان معامله‌ گران به سود برسد و از این طریق از خدمات خود به عنوان بازارساز به درآمد برسد.

نحوه نمایش اسپرد در متاتریدر چگونه است؟

اگر از پلتفرم معاملاتی متاتریدر برای انجام معاملات فارکسی خود استفاده میکنید، حتماً برای برآورد هزینه هایتان در آن باید به اسپرد جفت ارزها دست یابید. برای دیدن اسپرد در این پلتفرم ابتدا باید:

۱. در پنجره Market Watch روی یکی از نمادهای معاملاتی دلخواهتان راست کلیک نمایید.

پنجره Market Watch

۲. سپس گزینه Spread را انتخاب کنید.

گزینه Spread

۳. همانطور که میبینید، اسپرد تمام نمادهای معاملاتی در ستون “!” برای شما قابل رویت خواهد بود.

اسپرد تمام نمادهای معاملاتی

منظور از رول اُور چیست و چه ارتباطی با اسپرد در فارکس دارد؟

رول اُور (Rollover) در بازار فارکس به فرآیند تمدید قرارداد یک معامله از یک روز به روز دیگر اطلاق میشود. این فرآیند معمولاً در پایان روز معاملاتی انجام خواهد شد و شامل پرداخت بهره ‌ای است که به معامله ‌گر تعلق میگیرد. در زمانی که رول اور اتفاق میافتد، اسپرد تا حد زیادی بالا خواهد رفت. حد سود و ضرر هم در این تایم تعیین نمیشود. پس اگر در بروکری شاهد تعیین حد سود و ضرر در زمان رول اور بودید، بهتر است آن بروکر را عوض و از یک بروکر جایگزین استفاده کنید که این تخلف را انجام ندهد. همچنین بهتر است که معامله ‌گران در زمان رول اُور، معاملات خود را ببندند. این کار باعث میشود که از افزایش اسپرد و تعیین حد سود و ضرر جلوگیری شود. تایم رول اُور به وقت نیمه شب ایران است.

واید شدن اسپرد به چه معناست؟

گفتیم که اسپرد تفاوت بین قیمت خرید و فروش است. حالا هرچقدر این تفاوت یا شکاف قیمتی بیشتر شود، اسپرد هم تا حد زیادی بالا خواهد رفت و در اصطلاح «واید شدن اسپرد» اتفاق میافتد. واید شدن اسپرد میتواند در پی یک سری از اتفاقات مختلف مثل کاهش نقدینگی، افزایش نوسانات، تغییر در نرخ بهره و … اتفاق بیافتد. واید شدن اسپرد میتواند تاثیر منفی بر سودآوری معامله ‌گران بگذارد. بنابراین، آنها با آگاهی از شرایطی که باعث واید اسپرد میشود، باید از تاثیرات منفی آن جلوگیری کنند.

اسپرد مخفی چیست؟

گاهی علاوه بر اسپردی که برای معامله یک نماد خاص مشاهده میکنید، ملزم به پرداخت هزینه ای بیشتر از اسپرد اعلام شده، میشوید. در چنین شرایطی ممکن است شاهد باز شدن معامله با قیمتی باشید که بازار هنوز آن را مشاهده نکرده است. این به معنای نادیده گرفتن یا پنهان کردن اسپرد در معاملات فارکس است.  درست همین جاست که مفهومی به نام اسپرد مخفی (Hidden Spread)، شکل میگیرد. اسپرد مخفی وقتی ایجاد میشود که یک بروکر فارکس، اطلاعات صادقانه به تریدر ارائه نمیدهد و اسپرد را به طور صحیح اعلام نمیکند. این موضوع ممکن است باعث افزایش هزینه‌ های معاملاتی شود.

وقتی یک کارگزار فارکس از اسپرد مخفی استفاده می‌کند، او عمداً نرخ اسپرد را نادیده میگیرد یا در تبلیغات خود به معامله‌گران اطلاع نمیدهد. این اسپرد مخفی ممکن است معامله گران را با شعار اسپرد کمتر به دام بیاندازد. اما موقع معامله، کارگزار از آنها هزینه ‌های اضافی برای معاملاتی که انجام میدهند دریافت کند و سود بیشتری برای خودش به جیب بزند!

⚠️ هشدار: دقت نمایید که اعمال اسپرد مخفی یا پنهان از سوی بروکرهای فارکسی، نوعی تخلف به حساب میاید که در صورت مشاهده حتماً باید آن را گزارش نمایید.

تفاوت کمیسیون و اسپرد در فارکس چیست؟

کمیسیون و اسپرد در فارکس، به عنوان دو عنصر متفاوت و مجزا هستند که بروکرهای فارکسی برای تامین هزینه های معاملاتی از تریدرها دریافت میکنند. در بیان تفاوتهای اصلی بین این دو باید بگوییم که:

  1. اسپرد به تفاوت بین قیمت خرید (قیمت پیشنهادی یا Bid) و قیمت فروش (قیمت تقاضا یا Ask) در یک جفت ارز اشاره دارد. در مقابل کمیسیون به مبلغ مشخصی از هر معامله اشاره دارد که کارگزار از تریدرها دریافت میکند.
  2. اسپرد معمولاً به صورت پیپ اما کمیسیون به صورت درصدی از حجم معامله یا به شکل ثابت (به عنوان مبلغ نقدی) محاسبه میشود.
  3. در هنگام ورود به معاملات، اسپرد به صورت خودکار از معامله‌ گران کسر میشود. اما کمیسیون به صورت مستقل از اسپرد در معامله دریافت خواهد شد و به معامله ‌گران اجازه میدهد هزینه معاملات را به شکل واضح تری محاسبه کنند.

کدام بروکرهای فارکسی کمترین میزان اسپرد را دارند؟

هر چقدر میزان اسپرد یک حساب معاملاتی در بروکرهای فارکسی کمتر باشد، تریدرها تمایل بیشتری به انتخاب آن بروکر خواهند داشت. به خصوص، اسکلپرها یا معامله گران کوتاه مدت که طالب کسب سود با ترید بیشتر و کاهش هزینه های معاملاتی هستند. در ادامه این بخش، ۵ مورد از بروکرهای فارکس با کمترین میزان اسپرد را برایتان آورده ایم.

۱. بروکر آلپاری

آلپاری

این بروکر قدیمی و با سابقه، از سرورهای قدرتمندی استفاده میکند که سرعت اجرای معاملات شما را تا حد زیادی افزایش خواهند داد. آلپاری از ۴ نوع حساب متنوع نانو، استاندارد، ECN و Pro ECN پشتیبانی میکند. متناسب با تجربه و مهارت خود در معامله، یکی از این حسابها را برای شروع میتوانید انتخاب نمایید. البته اگر یک تریدر تازه وارد هستید با افتتاح حساب PAMM در آلپاری میتوانید به کپی ترید بپردازید. تخفیف در اسپرد و کمیسیون و اجرای معاملات نامحدود از مزایای حساب VIP این بروکر میباشد.

👈 ثبت نام در آلپاری

۲. بروکر آمارکتس

آمارکتس با میزان اسپرد کم

بروکر آمارکتس به دلیل معاملات سریع و بدون ریکوت (لغو سفارش)، از جایگاه بسیار خوبی در بین تریدرها برخوردار است. حساب با اسپرد ثابت (Fixed)، استاندارد، ای سی ان، کریپتو و حساب اسلامی (بدون سوآپ) همگی در آمارکتس در دسترس میباشند. با حساب پرمیوم گلد آن هم که میتوانید معاملات در بازار طلا را انجام دهید. همچنین با ورود به این بروکر، طیف وسیعی از نمادهای معاملاتی (بالاتر از ۴۰۰ نماد) در اختیارتان قرار خواهد گرفت. در بروکر آمارکتس میتوانید شاهد انجام معاملاتی با اسپرد پایین و حتی بدون کمیسیون باشید.

👈 ثبت نام در آمارکتس

۳. بروکر لایت فارکس

بروکر لایت فارکس

لایت فارکس، از جمله بروکرهای معتبر و کم اسپرد در فارکس است. این بروکر به دلیل پشتیبانی از زبان فارسی و ارائه خدمات گسترده طرفداران زیادی دارد. با ورود به این بروکر میتوانید در انواع حسابهای معاملاتی ECN، کلاسیک، CENT، دمو و حتی حساب اسلامی، شروع به سرمایه گذاری نمایید. نمادهای معاملاتی متنوع و زیادی در بروکر لایت فارکس در دسترس هستند و با پرداخت کارمزد و اسپرد پایین در آن‌ها، بی‌شک معاملات سودآور و کم هزینه ای را تجربه خواهید کرد. شما همچنین به روشهای مختلف مثل ریالی، وبمانی، پرفکت مانی، بیتکوین، تتر و سایر رمزارزها، میتوانید اقدام به شارژ و برداشت از این بروکر نمایید.

👈 ثبت نام در لایت فارکس

۴. بروکر ویندزور

ویندزور با اسپرد کم

با ورود به بروکر فارکسی ویندزور، امکان افتتاح حساب در نوع حساب Zero یا Prime برای شما وجود دارد. حساب زیرو که مخصوص معامله گران حرفه ای است و دپازیت آن معادل ۱۰۰۰ دلار میباشد. اما در عوض اسپرد آن صفر است. اگر طالب ترید در کوتاه مدت هستید و میخواهید در این زمان به سود برسید، چنین حسابی میتواند برایتان مناسب باشد. علاوه بر اینها با مشارکت در طرحها و مسابقات مختلف ویندزور هم میتوانید سود بیشتر کسب کنید.

👈 ثبت نام در ویندزور

۵. بروکر اپوفایننس

اسپرد کم در بروکر اپوفارکس

بروکر اپوفایننس یا اپوفارکس دارای ۴ نوع حساب معاملاتی استاندارد، سوشیال ترید، ECN و ECN Pro میباشد. حساب ECN Pro در این بروکر که مخصوص کاربران حرفه ‌ای است، کمترین میزان اسپرد را دارد و دپازیت آن ۵۰۰۰ دلار است. ضمن اینکه کمیسیون این حساب هم بسیار پایین است.

👈 ثبت نام در اپوفایننس

سخن آخر

در این مقاله از چراغ به بررسی مفهوم اسپرد در فارکس پرداختیم. گفتیم که اسپرد به عنوان یکی از عوامل تعیین کننده سود و زیان در معاملات فارکس است. وقتی میخواهید معامله ای را باز کنید، مطمیناً حتی اگر در بهترین زمان هم وارد معامله شوید، اسپرد بالا میتواند شما را با ضرر مواجه کند.

اسپرد همچنین در انتخاب بروکر تاثیرگذار است. (معمولاً معامله گران به دنبال بروکرهایی با اسپرد پایین میگردند). بروکرها از استراتژیهای مختلفی برای تعیین اسپرد در معاملاتشان استفاده میکنند. اگر یک اسکلپر هستید و طالب ترید در تایم فریمهای کوتاه میباشید، میتوانید از بروکرهایی که در این مقاله پیشنهاد دادیم استفاده کنید. اما در کل تعیین میزان و نوع اسپرد (ثابت یا شناور) به نیازها و استراتژیهای معاملاتی خودتان بستگی دارد. اگر میخواهید از تاثیر اسپرد بروکرهای مختلف در معاملاتتان با خبر شوید، پیشنهاد میکنیم تا مدتی را در حساب دموی بروکر، به صورت آزمایشی ترید کنید تا بتوانید راحت تر و مطمئن تر برآورد هزینه نمایید.

👈 تقویم اقتصادی فارکس

2 پاسخ به “همه چیز درباره اسپرد در فارکس + معرفی 5 بروکر با کمترین میزان اسپرد”

  1. امیر منصور گفت:

    به نام خدا
    با سلام
    فرمودید : در زمانی که رول اور اتفاق میافتد، اسپرد تا حد زیادی بالا خواهد رفت. حد سود و ضرر هم در این تایم تعیین نمیشود.
    آیا منظور اینست که تیک پروفیت و استاپ لاس نباید با این اسپردهای واید شده، زده شود؟… و اگر بروکری این کار را انجام دهد آیا آن بروکر تخلف کرده است؟
    اگر تخلف کرده، تخلفش را باید به چه سازمانی اعلام کرد؟
    ممنون اگر پاسخ سوالاتم را بدهید زیرا واقعا این واید شدن شبانه معضل بزرگی شده برای تریدر ها.
    با تشکر

    • ادمین چراغ گفت:

      سلام کاربر گرامی چراغ؛ پرسیدین که آیا منظور اینست که تیک پروفیت و استاپ لاس نباید با این اسپردهای واید شده، زده شود؟ 
      بله، منظور این است که تیک پروفیت و استاپ لاس نباید با اسپردهای واید شده در زمان رول اور زده شود. زیرا در این صورت، احتمال اینکه معامله شما با ضرر بسته شود، افزایش می‌یابد. در واقع رول اُور (Rollover) در بازار فارکس به فرآیند تمدید قرارداد یک معامله از یک روز به روز دیگر اطلاق میشود. این فرآیند معمولاً در پایان روز معاملاتی انجام خواهد شد و شامل پرداخت بهره ‌ای است که به معامله ‌گر تعلق میگیرد. در زمانی که رول اور اتفاق میافتد، اسپرد تا حد زیادی بالا خواهد رفت. حد سود و ضرر هم در این تایم تعیین نمیشود. پس اگر در بروکری شاهد تعیین حد سود و ضرر در زمان رول اور بودید، بهتر است آن بروکر را عوض و از یک بروکر جایگزین استفاده کنید که این تخلف را انجام ندهد. همچنین بهتر است که معامله ‌گران در زمان رول اُور، معاملات خود را ببندند. این کار باعث میشود که از افزایش اسپرد و تعیین حد سود و ضرر جلوگیری شود. تایم رول اُور به وقت نیمه شب ایران است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *