تریدینگ ویو چیست؟ چقدر با TradingView آشنا هستید؟ تریدینگ ویو چیست؟ چقدر با TradingView آشنا هستید؟

تریدینگ ویو چیست؟ چقدر با TradingView آشنا هستید؟

تحلیلگران تکنیکال برای تحلیل آنلاین، از ابزارها، نمودارها و شاخصهای متعددی استفاده میکنند. در این بین، وبسایتهایی هستند که داده های بازار را همراه با تحلیل تکنیکال ارائه میدهند. مثل وبسایت تریدینگ ویو (TradingView). اگر معامله گر بازار فارکس یا ارزهای دیجیتال باشید، حتماً نام آن را شنیده اید. با ورود به این وبسایت، میتوانید قیمت مربوط به بازارهای مختلف مثل بازار جفت ‌ارزها در بازار فارکس، ارز دیجیتال و سهام کشورهای مختلف را به راحتی تحلیل نمایید. از آنجایی که برای استفاده از اغلب خدمات پایه در TradingView، هزینه ای از کاربران دریافت نمیشود، معامله گران زیادی در سراسر دنیا، در بدو ورودشان به بازارهای مالی و ارزهای دیجیتال، راغب به استفاده از آن هستند. برای آشنایی بیشتر با این پلتفرم آنلاین و چگونگی کار با آن و نحوه اتصال، با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

تریدینگ ویو چیست؟

تریدینگ ویو (TradingView)، نام یکی از بهترین پلتفرمهای آنلاین است که به کمک نمودارها، چارتها و ابزارهای تحلیلی در آن، میتوانید به تحلیل بازارهای مختلف مالی بپردازید. قابلیتهای TradingView بیشمار است و امروزه تریدرهای زیادی در حال استفاده از آن هستند. در این پلتفرم آنلاین، نمودار مربوط به جفت ارزها، ارزهای دیجیتال، فلزات، شاخصها و سهام کشورهای مختلف را به راحتی میتوانید مشاهده نمایید. همچنین، امکان دسترسی به ابزارهای تحلیل و اشتراک گذاری تحلیلهای شخصی در آن نیز برایتان امکان پذیر است. به همین دلیل است که تریدرها از این وبسایت محبوب، به عنوان یک شبکه اجتماعی تحت وب نیز استفاده میکنند. بعلاوه، با اتصال مستقیم برخی بروکرها به TradingView و دریافت نمودارهای تحلیلی از سوی وبسایت، میتوان مستقیماً به تجارت آنلاین با کمک بروکر در آن پرداخت. دسترسی به ویجتهای رایگان بازار مالی، از دیگر خدمات این وبسایت است.

امکانات و قابلیتهای سایت TradingView

در سایت تریدینگ ویو میتوانید به قابلیتها و امکانات مختلفی دست پیدا کنید. در ادامه این قابلیتها را آورده ایم.

۱. مشاهده وضعیت کلی بازارها

مشاهده وضعیت کلی بازارها

تریدرها به کمک نقشه‌ های حرارتی (Heatmaps)، میتوانند تنها در یک نگاه از وضعیت کلی بازار مطلع شوند. همچنین، هیت مپ مورد نظر خود را در بازه های زمانی مختلف، مشاهده و تنظیم نمایید. برای راحتی کار میتوانید از فیلتر بر اساس ارقام مالی مثل حجم روزانه، بازده سود، ارزش بازار و موارد دیگر استفاده نمایید.

۲. بررسی تغییر نمادها از طریق واچ لیست (WatchList)

واچ لیست

واچ لیست، یک قابلیت ویژه است که به شما این امکان را میدهد تا انواع شاخص، سهام، ارز و … را در گروه بندیهای مختلف، مشاهده نمایید. با این کار دیگر مجبور نیستید تا تغییرات نمادهای مورد نظرتان را به صورت تکی بررسی کنید. بدین ترتیب، سرعت ترید و معامله افزایش خواهد یافت.
نکته: اگر بخواهید بیش از یک گروه واچ لیست ایجاد کنید، باید اشتراک تهیه کنید.

۳. مشاهده انواع چارت و نمودار

مشاهده انواع چارت و نمودار در تریدینگ ویو

مسلماً تریدرها برای انجام تحلیلهای روزانه به یک سری چارت و نمودار نیاز دارند. سایت تریدینگ ویو، به عنوان یکی از جامعترین مرجع ارائه دهنده چارتها و نمودارهای بازارهای مالی مختلف است. مثل نمودار قیمت در فارکس، ارز دیجیتال، انواع شاخص، کامودیتی و … . انواع این نمودارها به شرح زیر هستند.

  • نمودار میله ای (bars)
  • نمودار شمعی (candles)
  • نمودار شمعی هالو (Hollow Candle)
  • نمودار هیکن آشی (heikin ashi)
  • نمودار خطی Line Baseline)، Line و Area)
  • نمودار لاین بریک (Line Break)
  • نمودار رنکو (Renko)
  • نمودار کاگی (Kagi)
  • نمودار نقطه و شکل (Point & Figure)
  • نمودار محدوده ای (Range)
  • نمودار high-low (نمودارهای مرتب شده، بر اساس بالاترین و پایینترین قیمت)

نکته ۱: اگر کلید ترکیبی Alt+L را انتخاب کنید، میتوانید به دید لگاریتمی از نمودار دست یابید.
نکته ۲: کلیه نمودارها در تایم فریمهای مختلف چند ثانیه ای، چند دقیقه ای، روزانه، ماهانه و سالانه قابل مشاهده هستند. (البته با خرید اشتراک میتوانید تایم فریمهای دلخواه خودتان را ایجاد کنید تا نمودارها در همان بازه دلخواه شما به نمایش در بیایند.)

👈 آشنایی با انواع نمودار در فارکس

۴. دسترسی به ابزارهای رسم و تحلیل در نمودار

دسترسی به ابزارهای رسم و تحلیل در نمودار

با وجود این قابلیت، میتوانید به بیش از ۹۰ ابزار طراحی و تحلیل نمودار دست پیدا کنید. بنابراین امکان پیاده سازی تحلیلهای شخصی در نمودار با کمک ابزارهای مختلف ترسیم، دور از دسترس نیست. از جمله این ابزارها میتوان به اشکال هندسی، انواع فیبوناچی، حاشیه نویسی روی چارت، رسم خطوط و نواحی مختلف، اندازه گیری حرکت قیمت، تحلیل زمانی و … اشاره کرد.

۵. دسترسی به داده های بنیادی در نمودارها

امکان مشاهده داده های بنیادی در نمودارهای قیمتی با استفاده از این مورد وجود دارد. داده هایی مثل ترازنامه، صورت درآمد، جریان نقدی و آمار. بدین ترتیب، امکان تجزیه و تحلیل فوری از عملکرد بازار پس از اعلام اخبار شرکت وجود دارد. این یعنی افزایش سرعت و کیفیت تجزیه و تحلیل توسط تریدرها!

۶. امکان استفاده از اندیکاتورهای معاملاتی

امکان استفاده از اندیکاتورهای معاملاتی در تریدینگ ویو

در تریدینگ ویو، دسترسی به بیش از چند صد اندیکاتور مختلف، برای تحلیل دقیقتر، امکان پذیر است. مثل اندیکاتور حجم معاملات، تشخیص الگوی کندل استیک، رسم خودکار انواع فیبوناچی، میانگین متحرک و … .
نکته: علاوه بر اندیکاتورهای موجود در سایت، خود کاربران هم میتوانند اندیکاتورهای سفارشیشان را با استفاده از کدنویسی، وارد پلتفرم نمایند.

۷. دسترسی به Server-side Alerts در تریدینگ ویو

با استفاده از قابلیت هشدارهای سمت سرور (Server-side Alerts)، امکان تنظیم هشدارهای قیمتی، برای داراییهای مورد نظر وجود دارد. بدین ترتیب، با فرا رسیدن قیمت فعلی دارایی به قیمت تعریف شده، هشداری از طرف سایت به کاربر خواهد رسید. وقتی این قسمت را فعال کنید، هشدارهای مختلف را به موقع و در هر ساعتی از شبانه روز به طور خودکار دریافت خواهید کرد. هشدارها از طرق مختلف مثل پیامک، ایمیل، پنجره بازشو و … به سمع و نظرتان خواهند رسید. شما میتوانید هشدارهای دریافتی را روی شاخصها، قیمت، نقشه ها و هر استراتژی معاملاتی که بخواهید، تنظیم نمایید.

۸. آگاهی از اخبار

میتوانید از آخرین اخبار مربوط به بازار فارکس، ارز دیجیتال و … مطلع شوید. بعلاوه، ویژگی News Flow، به تریدرها امکان مشاهده خبرهای روز رسانه های مشهور رویترز، Seeking Alpha و … را میدهد. این اخبار در زمینه موضوعات مختلف سرمایه گذاری همچون فارکس، ارز دیجیتال، شاخص، سهام، اقتصادی جهانی و اوراق قرضه هستند.

۹. امکان انجام معاملات دمو (Paper Trading)

برای کاربران آماتور که نمیخواهند با پول واقعی شروع به انجام معامله کنند، قابلیت دمو، قطعاً مناسب خواهد بود. با شروع یک معامله دمو در پلتفرم TradingView ، مبلغ به میزان ۱۰۰ هزار دلار در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت. بدین ترتیب آنها میتوانند تا بدون ریسک به معامله بپردازند و استراتژیهای معاملاتی مختلفشان را مورد آزمایش قرار دهند.

۱۰. اشتراک گذاری نظرات و تحلیلها با دیگران

در پلتفرم آنلاین تریدینگ ویو، میتوانید در بخش انجمنهای ارتباطی، نظرات و تحلیل خود را با سایر تریدرها، سهامداران، مدیران کسب و کارهای مختلف و … به اشتراک بگذارید. سپس از آنها برای تحلیل دقیق و بی عیب و نقص کمک بگیرید.

۱۱. دسترسی به بروکرها

شما میتوانید حساب بروکری که از آن برای معامله در بازار مالی استفاده میکنید را به Trading view متصل کنید. بدین ترتیب، هنگام انجام تحلیل، میتوانید معاملات خود را به صورت مستقیم انجام دهید. در حال حاضر بسیاری از بروکرها همچون FXCM, Capital.com, Forex.com, Eigthcap, BingX, iBroker،Info Yatirim ، IronBeam و… توسط تریدینگ ویو پشتیبانی میشوند.

۱۲. پخش زنده

این هم یک قابلیت ویژه دیگر است که امکان مشاهده پخش و تحلیل زنده را به کاربران میدهد. شما به عنوان معامله گر بازار مالی، میتوانید از بخش تحلیل زنده، تحلیل دیگر کاربران را مشاهده نمایید. یا اینکه خودتان تحلیلهایتان را به صورت زنده در اختیار مشترکان سایت تریدینگ ویو قرار دهید.

۱۳. اسکریپت نویسی و اشتراک آن با دیگران

اگر شاخصهای موجود در Tradingview برای شما کافی نیست، نگران نباشید. در این پلتفرم با استفاده از زبان برنامه نویسی Pine Script میتوانید برای خودتان شاخصهای سفارشی ایجاد نمایید. شما همچنین میتوانید این شاخصها را با دیگران به اشتراک بگذارید. شاخصهای داخلی و آنهایی که توسط انجمن ایجاد شده اند داخل public library در دسترس هستند.

آموزش ثبت نام در تریدینگ ویو

تا به اینجای مقاله، به تحلیل و بررسی پلتفرم آنلاین تریدینگ ویو پرداختیم. اما برای استفاده از این سامانه، باید قبل از هر چیزی در آن، ثبت نام نمایید. خوشبختانه ثبت نام در سایت TradingView بسیار ساده است و تنها با انجام چند مرحله و خرید اشتراک (در صورت نیاز)، میتوانید وارد آن شوید. برای شروع باید:

  1. وارد سایت Tradingview شوید.
  2. نوع ثبت نام در هر سطحی را که میخواهید انتخاب نمایید.
  3. روی start now بزنید.
  4. میتوانید برای تکمیل ثبت نام از طریق اکانت گوگل، توییتر، فیس بوک و …، اقدام نمایید. برای مثال اگر از روش ایمیل استفاده میکنید، تنها کافی است تا یوزرنیم و پسورد خود را وارد و ثبت نام را به اتمام برسانید.

آموزش استفاده از امکانات پلتفرم آنلاین تریدینگ ویو

بعد از ثبت نام در سایت تریدینگ ویو نوبت به نحوه استفاده از آن میرسد. همانطور که پیش از این هم اشاره کردیم، شما با ثبت نام در این پلتفرم آنلاین، به امکانات مختلف و متنوعی در آن میتوانید دست پیدا کنید. در تصویر زیر قسمتهای مختلفی از سایت را میبینید.

نوار بالایی، شامل اطلاعات کلی شاخصهای مهم، خلاصه ای از بازار، جستجو برای یافتن سهم و … میباشد. در ستون سمت راست، تنظیمات مربوط به تقویم، اعلان، آلارم، گفت و گو با دیگران، اشتراک گذاری استراتژیهای معاملاتی و … را مشاهده میکنید. در ستون دوم هم اطلاعات مربوط به نمادهای مختلف را در واچ لیست میبینید.

نکته: در اشتراک رایگان Tradingview:

  • ✅ گزینه آلارم غیرفعال است.
  • ✅ امکان مشاهده چند نمودار در یک صفحه وجود ندارد.
  • ✅ نمیتوانید از بیش از ۳ اندیکاتور در یک زمان استفاده کنید.
  • ✅ نمودارهای قیمتی در تایم فریم ثانیه ای در دسترس نیستند.

سطوح مختلف برای دسترسی به امکانات تریدینگ ویو + هزینه هر سطح

۱. سطح رایگان پایه (Basic)

طرح پایه، برای شروع انتخاب مناسبی است. شما نیازی به پرداخت هزینه ندارید و تنها با ثبت نام از طریق ایمیل میتوانید به عملکردهای اساسی در پلتفرم تریدینگ ویو دست پیدا کنید. با استفاده از این طرح، میتوانید یک نمودار را باز کنید. سپس با استفاده از پخش مجدد آن در بازه های زمانی مختلف روزانه، هفتگی، ماهانه و …، به اطلاعات مالی ۷ ساله در نمودارها دست یابید.

۲. سطح پرو (Pro)

سطح پرو، امکان دسترسی به ابزارهای معاملاتی یکپارچه قویتری را در اختیار کاربران قرار میدهد. شما همچنین با ثبت نام در این سطح میتوانید به شبکه های اجتماعی دست یابید. در سطح Pro، قابلیتهای دیگری نظیر بازگشایی حداکثر دو نمودار در صفحه، ذخیره ۵ طرحبندی از نمودار و استفاده از آنها در تایم فریمهای سفارشی وجود دارد. بعلاوه، وقتی وارد سطح پرو میشوید، میتوانید:

  • پخش مجدد چارتها در تمام تایم فریمها را مشاهده نمایید.
  • از شاخصهای تجاری به صورت نامحدود استفاده کنید.
  • تا حداکثر ۵ اندیکاتور را در نمودارهای مختلف اعمال کنید.
  • شاخصهای نمایه حجم را مورد استفاده قرار دهید.
  • تا سقف ۲۰ هشدار را روی نقشه ها، قیمت، اندیکاتورها و استراتژیهای معاملاتی پیاده کنید.

هزینه اشتراک ماهانه: ۱۴.۹۵ دلار
هزینه اشتراک سالانه: ۱۵۵.۴۰ دلار

۳. سطح پرو پلاس (Pro+)

با ورود به سطح پرو پلاس در تریدینگ ویو میتوانید:

  • ۱۰ طرحبندی نمودار را ذخیره کنید.
  • به انواع نمودارهای پیشرفته مثل کاگی، رنکو و … دست پیدا نمایید.
  • حداکثر ۴ کاراکتر در هر صفحه باز کنید.
  • تا سقف ۱۰ اندیکاتور را روی هر نمودار پیاده نمایید.
  • از حداکثر ۱۰۰ هشدار مختلف استفاده کنید.

هزینه اشتراک ماهانه: ۲۹.۹۵ دلار
هزینه اشتراک سالانه: ۲۹۹.۴۰ دلار

۴. سطح پرمیوم (Premium)

بالاترین سطح اشتراک در TradingView، سطح پرمیوم است. خب مسلما دسترسی به تمام قابلیتهای پلتفرم در همین سطح امکان پذیر است. شما با انتخاب این سطح:

  • میتوانید به ۸ نمودار در هر صفحه و تعداد نامحدود طرحبندی دست پیدا کنید.
  • از حداکثر ۲۵ اندیکاتور در هر نمودار استفاده نمایید.
  • ۴۰۰ هشدار را بدون هیچ محدودیت زمانی، پیاده سازی کنید.
  • به تایم فریمهای ثانیه ای دست یابید.

هزینه اشتراک ماهانه: ۵۹.۹۵ دلار
هزینه اشتراک سالانه: ۵۹۹.۴۰ دلار

آموزش تهیه اشتراک پرو و پرمیوم در Tradingview

گفتیم که با ورود به سایت Tradingview از طریق پلنهای پولی، میتوانید به امکانات بیشتری دست یابید. خرید اشتراکهای پولی به صورت ماهانه و سالانه در دسترس است. در صورت خرید اکانت سالیانه، ۱۶ درصد تخفیف، معادل ۲ ماه اکانت رایگان به شما تعلق خواهد گرفت. بعلاوه، با استفاده از کد ریفرال و دعوت از دیگران تا سقف ۳۰ دلار برای آپگرید حساب خود، جایزه دریافت خواهید کرد. در کل به ۴ روش برای تهیه اشتراک پرو و پرمیوم میتوانید اقدام کنید. این روشها شامل ۳ روش پولی و یک روش رایگان است که در ادامه توضیح خواهیم داد.

۱. خرید مستقیم و بی‌ واسطه

شما با استفاده از کلیه کارتهای اعتباری، پی پال (PayPal) و پی پال پردازش شده، میتوانید اقدام به خرید اکانت پرو در پلتفرم تریدینگ ویو نمایید. آن هم به صورت مستقیم و بدون هیچ واسطه ای!

۲. خرید توسط وبسایتهای واسطه

در این روش، باید از یکی از وبسایتهای واسطه برای خرید اشتراک، استفاده نمایید. با کمی سرچ در گوگل میتوانید از وبسایتهای دیگری هم در این زمینه استفاده نمایید. فقط حواستان به اعتبار و امنیت سایت واسطه باشد.

۳. خرید با کریپتو

از خرید با کریپتو، تنها برای خرید اشتراک سالانه میتوانید استفاده نمایید. تراکنشها در این روش توسط صرافی کوین بیس پردازش میشوند. البته نیازی به افتتاح حساب در صرافی مذکور نیست و میتوانید صرفاً به یک کیف پول ارز دیجیتال در آن بسنده نمایید. برای خرید هم امکان استفاده از رمزارزهای دیجیتال همچون بیت کوین، بیت کوین کش، اتریوم، دوج کوین و لایت کوین، وجود دارد.

۴. اشتراک رایگان

اگر مایل به استفاده از هیچ یک از روشهای بالا نبودید، میتوانید با ثبت نام در یک کارگزاری یا بروکر خاص (بروکر و کارگزاریهایی که قابلیت اتصال به Tradingview را داشته باشد)، اکانت رایگان تهیه کنید. برای مثال با ثبت نام در کارگزاری Fyers، امکان دسترسی به یک حساب پرو رایگان را خواهید داشت. هر چند که به تمام ویژگیهای حساب پرمیوم در آن نیز دست خواهید یافت. به دلیل اینکه Fyers، یک کپی پیست از رابط کاربری TradingView به حساب میاید. اگر هم معامله گر بازار فارکس هستید، میتوانید با ثبت نام در بروکرهای FXCM و آپستاکس (Upstox)، اشتراک رایگان پرمیوم تهیه نمایید. بروکر FXCM، امکان استفاده از حساب پرمیوم در پلتفرم ویو تریدینگ را تا ۱ سال رایگان در اختیارتان قرار خواهد داد.

حساب دمو در Tradingview

نحوه ایجاد حساب دمو در Tradingview

گفتیم که پلتفرم آنلاین Tradingview امکان بازگشایی حساب دمو (Paper Trading) برای ترید آزمایشی در بازارهای مالی را به شما میدهد. بدین ترتیب به صورت رایگان میتوانید در آن شروع به معامله کنید. آن هم بدون هیچ ریسک و ضرری! برای افتتاح حساب دمو، پیش از هر چیزی باید در سایت تریدینگ ویو ثبت نام کنید. سپس مراحل زیر را انجام دهید.

  1. از منوی بالای صفحه، زبانه Products را انتخاب کنید و سپس روی chart+ بزنید.
  2. در صفحه جدید، برای مشخص نمودن چارت مورد نظرتان، در گوشه بالا و سمت چپ روی گزینه BTC/USTD بزنید.
  3. از پنجره پیش رو، جفت ارزی که میخواهید با آن به معامله بپردازید را انتخاب کنید.
  4. حالا در صفحه جدید، روی آیکون Trading panel بزنید.
  5. روی گزینه Paper Trading کلیک نمایید.
  6. اکانت دموی تریدینگ ویوی شما فعال شد.

با افتتاح حساب دمو، مبلغ به ارزش ۱۰۰ هزار دلار به صورت مجازی برای شما فعال میشود. با این مبلغ میتوانید استراتژیها و معاملات خود را شبیه سازی کنید.

معامله و باز کردن پوزیشن در حساب دمو TradingView

وقتی حساب دموی خود در TradingView را افتتاح کردید، قطعاً میخواهید هر چه سریعتر معامله در آن را شروع کنید. برای این کار باید از گوشه سمت چپ در بالای صفحه، روی یکی از قیمتهای خرید یا فروش لحظه ای جفت معاملات، کلیک کنید. قیمتهای خرید با رنگ آبی و قیمتهای فروش با رنگ قرمز قابل مشاهده هستند. برای باز کردن پوزیشن شورت، میبایست روی قیمت فروش کلیک نمایید. اما برای باز کردن پوزیشن لانگ، باید روی قیمت خرید کلیک کنید. برای مشاهده جزئیات معامله مثل نوع سفارش، تعداد سفارش، استاپ، استاپ لاس، لیمیت و تیک پرافیت، روی قیمت خرید یا فروش کلیک نمایید. در نهایت با انتخاب خرید یا فروش، سفارش شما ثبت میشود و نحوه اثرپذیری آن از تغییرات قیمت در بازار را میتوانید مشاهده نمایید.

نحوه اتصال بروکرها به TradingView

با اتصال حساب بروکر به تریدینگ ویو، میتوانید به طور مستقیم از داخل پلتفرم، اقدام به معامله نمایید و حساب خود را ویرایش کنید. همچنین امکان استفاده از قابلیتهای تحلیلی و ترسیمی به راحتی برایتان فراهم خواهد آمد. برای این کار باید:

۱. پس از آنکه در تریدینگ ویو ثبت نام کردید و وارد سطح مورد نظرتان (پایه، پرو، پروپلاس یا پرمیوم) شدید، باید یک اکانت شخصی TradingView برای خودتان ایجاد نمایید‌.

۲. وارد صفحه نمودارها در پلتفرم شوید.

۳. در پایین صفحه روی Trading panel سپس بر روی See all brokers کلیک کنید تا امکان مشاهده تمام بروکرهای موجود برایتان فراهم آید.

۴. در لیست پیش رو، حساب بروکری مناسب خود را انتخاب نمایید.

۵. روی connect بزنید.

۶. در صفحه جدید باید اطلاعات ورود به سیستم Interactive Brokers را وارد نمایید.

Interactive Brokers

۷. پس از وارد کردن اطلاعات درخواستی و زدن تیک موافقتنامه، شما به حساب TradingView هدایت خواهید شد.

۸. اطمینان حاصل کنید که بروکر مدنظرتان به تریدینگ ویو وصل است.

اتصال بروکر به تریدینگ ویو

نحوه قطع ارتباط بروکر با TradingView

برای قطع ارتباط بروکر با پلتفرم TradingView باید:

  1. روی بروکری که در حال حاضر به آن متصل هستید، کلیک کنید.
  2. پنل معاملاتی در پایین صفحه برایتان باز خواهد شد.
  3. روی log out بزنید تا اتصال شما با بروکر قطع شود.
قطع ارتباط بروکر با TradingView

اتصال تریدینگ ویو به پلتفرم متاتریدر در بروکرها و خودکارسازی هشدارها

این روزها، اغلب بروکرها از متاتریدر به عنوان بستر معاملاتی استفاده میکنند. به کمک قابلیت TradingView to anywhere میتوانید پلتفرمهای متاتریدر را به راحتی به TradingView متصل کنید. با این کار به راحتی میتوانید حسابهای متاتریدر ۴ و ۵ را در تریدینگ ویو معامله کنید. شما همچنین میتوانید با دستورات زبان انسانی به خودکارسازی هشدارها در این بخش اقدام نمایید. کافیست تا مراحل زیر را تکرار کنید.

  1. به to/mt4 یا TradingView.to/mt5 مراجعه کنید. (این انتخاب بستگی به آن دارد که بخواهید هشدارها را دقیقا کجا ارسال کنید).
  2. حالا روی Started Get بزنید.
  3. در کادر پیش رو، کلید API صحیح را کپی و جایگذاری کنید.
  4. روی مرحله بعد بزنید.

ایجاد کانال در تلگرام و باقی مراحل

  • ۵. وارد اکانت تلگرام خود شوید و یک کانال ایجاد کنید.
  • ۶. به این کانال باید دو ربات اضافه کنید. یکی همان رباتی است که خودتان ایجاد کردید و دیگری Tradingviewtobot@ است. (اطمینان حاصل کنید که نماد ربات و وبسایت منطبقند و این که هر دو ربات قابلیت ارسال پیام دارند).
  • ۷. روی مرحله بعد بزنید.
  • ۸. روی کانالی که ایجاد کردید، دستور /chatid” را تایپ کنید تا شناسه ای دریافت کنید.
  • ۹. شناسه را با دقت کپی کنید.
  • ۱۰. برای ارسال آن روی next بزنید.
  • ۱۱. برای آنکه EA را که در متاتریدر نصب خواهید کرد دانلود کنید، در این مرحله باید روی دکمه EA here بزنید.
  • ۱۲. Finish Webhook را که میخواهید در هشدارهای تریدینگ ویو استفاده کنید، پس از کلیک روی URL، مشاهده خواهید کرد.

آموزش راه اندازی متاتریدر در تریدینگ ویو

برای راه اندازی متاتریدر ۴ و ۵ روی تریدینگ ویو باید:

  1. وارد قسمت file شوید.
  2. حالا open data folder و سپس MQL4 را انتخاب کنید.
  3. روی expert بزنید.
  4. مجدد متاتریدر خود را راه اندازی کنید.
  5. از قسمت tools، باید options را انتخاب و سپس Expert Advisor را انتخاب کنید.
  6. حالا باید URLهای موجود در کادر WebRequest Allow را تیک بزنید و URLهای زیر را هم اضافه نمایید. https://api.telegram.org https://tradingview.to
  7. برای ذخیره روی ok بزنید.
  8. Tradingviewto EA را روی نمودار مورد نظرتان بکشید.
  9. روی join بزنید.
  10. برای حصول اطمینان از وارد کردن صحیح تنظیمات، روی test it کلیک کنید.
  11. حالا برای آنکه هشدارهای خود را در بخش URL webhook جایگذاری کنید، کافی است تا روی Webhook کلیک کنید تا آن را کپی نمایید.
  12. با انجام مراحل فوق، از این پس میتوانید هشدارهای تریدینگ ویو را به صورت خودکار دریافت کنید.

تحلیل تکنیکال سهام در Trading View

یکی از مهمترین مواردی که در سایت تریدینگ ویو با آن سر و کار خواهید داشت، تحلیل تکنیکال سهمهاست. اگر میخواهید به این قابلیت دست پیدا کنید:

  1. ابتدا باید نام سهم مورد نظرتان را در قسمت جستجو وارد نمایید.
  2. بر روی full featured chart کلیک کنید تا نمودار قیمتی سهم مورد نظرتان باز شود.
  3. بسته به شرایطی که برای نمودار در نظر دارید، باید دو حالت auto و log را برای آن تنظیم نمایید.
  4. اگر سهم انتخابی یکی از جفت ارزهاست، نیازی به تغییر حالت auto ندارید.
  5. اگر سهمی که میخواهید تحلیل کنید، جزء فلزات، ارزهای دیجیتال، سهام بازار امریکا و … میباشد، قیمت را روی حالت log تنظیم نمایید.
  6. در صفحه جدید، در نوار بالایی میتوانید به نام سهم، تایم فریم، نحوه نمایش نمودار، ابزار مشاهده چند سهم، اندیکاتور و غیره دست یابید.
  7. با انتخاب آیکون دوربین میتوانید از تصویر نمودار عکس بگیرید.
  8. برای بزرگ کردن نمودار و تنظیمات هم از آیکون کناری استفاده نمایید.
  9. در سمت چپ نمودار قیمتی، به چنگال اندروز، گن، نشانگر، ترند، اشکال هندسی، فیبوناچی، الگوها و … برای تحلیل دقیق نمودار دسترسی دارید.

👈 دیدن نمودار قیمت در تریدینگ ویو

انواع ابزارهای تحلیل در تریدینگ ویو

گفتیم که در تریدینگ ویو، میتوانید به انواع ابزارهای معاملاتی برای تحلیل دقیق دست یابید. در ادامه برخی از مهمترین انواع این ابزارها و زیرمجموعه های مربوط به هر یک را آورده ایم.

  1. چنگال اندروز، فیبوناچی و گن.
  2. ستون روندها شامل خطوط حمایت، مقاومت و انواع کانال
  3. باکس توضیحات برای یادداشت برداری و نشان گذاری هدف قیمتی
  4. اشکال هندسی شامل دایره، مستطیل و …
  5. الگوها شامل الگوی هارمونیک، سر و شانه، امواج الیوت و …
  6. نمودار، شکلک، محاسبه و تخمین و خط کش اندازه گیری برای تعیین ریسک و حد سود و ضرر
  7. ۷. فیلترنویسی و کد برای جداسازی سهمها و تحلیل راحتتر

نحوه ترسیم خط روند و چنگال در Tradingview

دو مورد از ابزارهای تحلیل در تریدینگ ویو که در بالا به آنها اشاره کردیم، خط روند و چنگال میباشند. در ادامه نحوه ترسیم هر دو را برایتان آورده ایم.

ترسیم خط روند

خط روند، یکی از ابزارهای کاربردی در Tradingview است که اتفاقاً بسیار ساده است و برای تریدرهای مبتدی، گزینه مناسبی برای تحلیل به حساب میاید. جهت تحلیل رفتار قیمت ارز دیجیتال در معاملات روزانه و بلند مدت، میتوانید از این ابزار استفاده نمایید. برای ترسیم خط روند:

۱. از نوار ابزار سمت چپ، ابزار خط را انتخاب نمایید.
۲. با انتخاب گزینه آهنربا، میتوانید خط روند را به قیمتهای سقف، کف و باز و بسته شدن، بچسبانید.
۳. اگر میخواهید یک خط روند صعودی رسم کنید، باید از نقطه ای شروع کنید که قیمت آن، رشد محسوس داشته است. (برای ترسیم خط روند نزولی هم برعکس این باید عمل کنید).
۴. کفها را به هم نصب کنید. (در ترسیم خط روند نزولی، سقفها را به هم بچسبانید).
۵. جایی که میخواهید خط تمام شود، دوباره کلیک کنید.
۶. همیشه سعی کنید، خط روندی را رسم کنید که حداقل ۳ نقطه (مقاومت) را تست کرده باشد. (مثل شکل زیر، در ترسیم خط روند نزولی).

ترسیم خط روند

در تصویر بالا، نقاط ۱،۲ و ۳، نقاط مقاومت هستند.
۷. همانطور که میبینید، شکست خط روند را در نقطه ۴ شاهد هستیم؛ این یعنی از اینجا به بعد باید یک خط روند جدید، نصب کنیم.

ترسیم چنگال اندروز یا اندرو (Andrews pitchfork)

اگر تمایل به تحلیل نمودارهای قیمتی با جزئیات بیشتر دارید، میتوانید از ابزار چنگال اندروز استفاده کنید. این ابزار بسیار پیچیده تر از خط روند است و توسط تریدرهای سطح بالا مورد استفاده قرار میگیرد. برای ترسیم چنگال در تریدینگ ویو :

۱. روی ابزار چنگال، که در زیر خط روند قرار دارد، کلیک نمایید.
۲. برای رسم چنگال اندروز، به سه نقطه نیاز دارید.
۳. همانطور که در تصویر زیر میبینید، نقطه ابتدایی را کف یک روند نزولی قرار دادیم. نقطه ۲، سقف یک روند صعودی است. نقطه ۳ هم کف روند نزولی بعدی است.

چنگال اندروز در تحلیل تکنیکال

۴. خط بالایی که از نقطه ۲ امتداد دادیم، ناحیه مقاومت و خط پایینی که از نقطه ۳ امتداد دادیم، ناحیه حمایت را نشان میدهد. خط وسط هم درست همان ناحیه ای است که میتوان انتظار داشت تا قیمت به سمت آن جذب شود.
نکته۱: در ترسیم خط روند و چنگال، با دیدن ناحیه حمایت باید به فکر خرید باشید و برعکس آن هم ناحیه مقاومت است که پوزیشن فروش را برایتان فعال میکند.
نکته ۲: در صورت ترس از ریسکهای احتمالی، پیشنهاد میکنیم تا دستور توقف ضرر در زیر خط روند را نصب نمایید.
نکته ۳: اگر میخواهید تحلیل دقیقتر و کامل تری داشته باشید، توصیه میکنیم تا از ابزارهای چنگال و خط روند در کنار دیگر ابزارها و استراتژیها استفاده نمایید.

سخن آخر

در این مقاله از چراغ به بررسی پلتفرم تریدینگ ویو پرداختیم. راجع به قابلیتها، انواع حساب و نحوه اتصال بروکر و متاتریدر در آن گفتیم. دیدید که با نصب این پلتفرم کاربردی به چه امکانات جالب و متنوعی دست خواهید یافت. پس اگر تحلیلگر تکنیکال هستید و میخواهید تحلیل دقیق و بی نقص روی معاملاتتان داشته باشید، ما به شما TradingView را پیشنهاد میدهیم. برای استفاده از این پلتفرم کاربردی میتوانید وارد نسخه وب آن شوید و یا اپلیکیشن اندروید و آی او اس آن را در گوشی همراهتان نصب نمایید. به همین راحتی!


👈 نحوه ثبت نام در صرافی BingX


فرصت هیچ یادگیری را از دست ندهید! به ترتیب بخوانید :

آنچه خـواهید خـواند:

آخریـن بررسی شده‌های بازار سرمایه

دیدگاه خود را درباره” تریدینگ ویو چیست؟ چقدر با TradingView آشنا هستید؟ ”با ما در میان بگذارید.