آشنایی با نحوه اردر گذاری در تریدینگ ویو آشنایی با نحوه اردر گذاری در تریدینگ ویو

آشنایی با نحوه اردر گذاری در تریدینگ ویو

اردر گذاری یا ارسال سفارش در بازار فارکس، با هدف ورود به معامله یا خروج از آن، تحت شرایط خاص صورت میگیرد. اگر میخواهید کنترل معاملات در بازار فارکس را به بهترین نحو ممکن در دست بگیرید، لازم است تا در ابتدا، اردرهای اصلی در آن را بشناسید. برای انجام سفارشها یا اوردرها به یک پلتفرم معاملاتی نیاز دارید. از آنجایی که اغلب بروکرها از متاتریدر پشتیبانی میکنند، کمتر کسی برای این کار به سراغ تریدینگ ویو میرود. در این مقاله از چراغ بر آن شدیم تا نحوه اردر گذاری در تریدینگ ویو را به شما آموزش دهیم. پیش از آن راجع به اردرهای اصلی در بازار فارکس و کاربرد هر یک برایتان توضیح خواهیم داد.با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

انواع اردر (Order) برای اردر گذاری در تریدینگ ویو و دیگر پلتفرمهای بازار فارکس

اردرهای بازار فارکس در دو نوع Market order و Pending order هستند. هر کدام از این اردها ویژگیهای خاصی دارند که در ادامه به تشریح آنها میپردازیم.

۱. دستور بازار (Market order)

برای خرید و فروش با بهترین قیمت موجود در بازار، میتوانید از اردر گذاری به روش دستور بازار استفاده نمایید. برای مثال اگر اکنون قیمت خرید و فروش سهمی در بازار، به ترتیب، ۱.۲۴۰ و ۱.۲۳۸ باشد، شما با صدور دستور خرید یا فروش برای آن، میتوانید سهم را به همان قیمتی که در آن لحظه وجود دارد، معامله کنید. البته در بروکرهای مختلف، بسته به نوع حسابی که دارید، این فرآیند میتواند کمی فرق کند. (امکان دارد که خرید یا فروش در قیمت مورد نظر صورت نگیرد). در اردر مارکت، به دو روش خرید و فروش میتوانید سفارش گذاری نمایید.

۱. خرید (Buy):

هنگام اردر گذاری در تریدینگ ویو یا هر نرم افزار معاملاتی دیگر، با کلیک روی دکمه Buy، معامله شما در قیمت ask (تقاضا) انجام میشود.

۲. فروش (Sell):

وقتی برای ثبت سفارش مارکت، روی گزینه Sell کلیک کنید، معامله شما در قیمت bid (عرضه) انجام خواهد شد.

نکته: اسپرد معاملاتی، همان اختلاف قیمت Bid و Ask (عرضه و تقاضا) است.

۲. سفارشهای شرطی (Pending order) برای اردر گذاری در تریدینگ ویو

به خرید یا فروش از پیش تعیین‌ شده در یک قیمت خاص در بازار فارکس، سفارش شرطی (Pending order) میگویند. به بیان دقیقتر، سفارشها در این روش از قبل توسط تریدرها مشخص میشوند. در صورت رسیدن قیمتها به حد خاصی که آنها تعیین کردند، سفارش به صورت خودکار انجام خواهد شد. خود پندینگ اردرها به دو دسته اصلی تقسیم میشوند. دستور توقف ورود (Stop Entry Order) و دستور محدودیت ورود (Limit Entry Orders).

۱. دستور توقف ورود (Stop Entry Order)

زمانی که انتظار میرود قیمت بعد از عبور از یک میزان مشخص، در همان جهت ادامه روند دهد، بهتر است تا از دستور توقف ورود استفاده نمایید. در واقع، این نوع اردر گذاری به تریدرها اجازه میدهد تا در ادامه روند قیمتی بالاتر و یا پایین‌تر از قیمت فعلی، معاملاتشان را انجام دهند. استاپ اردرها به دو دسته فرعی توقف فروش (sell stop) و توقف خرید (buy stop) تقسیم میشوند.

توقف فروش (sell stop)

توقف فروش (sell stop)

اگر بخواهید یک نماد را در قیمتی پایینتر از قیمت فعلی بازار بفروشید، باید از دستور توقف فروش استفاده نمایید. آنگاه با رسیدن قیمت نماد، به سطح خاصی که مد نظرتان است، سفارش فروش انجام خواهد شد. در چنین شرایطی تریدرها انتظار دارند تا وقتی قیمت سطح حمایتی را شکست، همچنان به سطح پایین حرکت کند. بنابراین با انجام سفارش فروش در این شرایط، از حرکت بازار به نفع خود استفاده خواهند کرد. هنگام اردر گذاری در تریدینگ ویو یا متاتریدر، وقتی تریدر شرایط خاصی را برای فروش دارایی خود مناسب میبیند، دستور فروش (sell stop) را صادر میکند.

توقف خرید (buy stop)

توقف خرید (buy stop)

برعکس حالت قبلی، اگر بخواهید یک نماد قیمتی را در قیمت بالاتر از قیمت فعلی بازار بخرید، باید از دستور توقف خرید، استفاده نمایید. سفارش خود را انجام میدهید. سپس با رسیدن قیمت به آن محدوده خاص که تعیین کردید، سفارشتان به طور خودکار انجام میشود. در این شرایط، تریدر انتظار دارد وقتی قیمت سطح مقاومت را شکست، همچنان به سمت بالا حرکت کند. پس در این لحظه با انجام سفارش خرید، از حرکت بازار به نفع خود استفاده خواهد کرد. این نوع سفارش گذاری معمولاً در بازارهایی مانند نفت، طلا، سهام و بازار فارکس کاربرد دارد.

۲. دستور محدودیت ورود (Limit Entry Orders)

از این نوع اردر گذاری برای زمانی که قیمت مورد نظر شما با قیمت بازار فرق کند، میتوانید استفاده نمایید. بدین ترتیب، سفارشهای خریدتان زیر قیمت بازار و سفارشهای فروشتان بالاتر از قیمت بازار انجام خواهند شد. مثل حالتهای قبلی، کافی است تا سفارش خود را تنظیم کنید. منتظر بمانید تا با رسیدن قیمت بازار به محدوده‌ای که خودتان تعیین کردید، سفارش گذاری به طور خودکار انجام شود. لیمیت اردرها هم به دو دسته فرعی محدودیت فروش (Sell Limit) و محدودیت خرید (Buy Limit)، تقسیم میشوند.

محدودیت فروش (Sell Limit)

محدودیت فروش (Sell Limit)

 وقتی بخواهید نمادی را به قیمت بالاتر از قیمت فعلی بازار بفروشید، میتوانید از اردر گذاری به روش محدودیت فروش استفاده نمایید. در اینجا تریدرها انتظار دارند که قیمت از قیمت فعلی بیشتر و سپس روند نزولی در پیش گیرد. با اردر گذاری در تریدینگ ویو یا انجام این سفارش در پلتفرمهای معاملاتی دیگر، وقتی قیمت به سطح مورد نظر شما برسد، سفارش به طور خودکار انجام خواهد شد. بدین ترتیب حتی اگر خودتان هم نظارت دائم بر بازار نداشته باشید، پوزیشن فروش در سقف احتمالی برایتان صورت خواهد گرفت. در چنین حالتی معمولاً پیش‌ بینی میشود که فروشندگان در سطح مورد نظر با قدرت کافی و غلبه بر خریداران، وارد میدان شوند.

محدودیت خرید (Buy Limit)

محدودیت خرید (Buy Limit)

این مورد درست برعکس حالت قبلی است. یعنی وقتی شما به عنوان تریدر بخواهید نمادی را با قیمتی کمتر از قیمت فعلی بازار بخرید، سفارش محدودیت خرید را اعمال میکنید. در اینجا معامله‌گر معتقد است که قیمت نماد از یک جایی به بعد افت و دوباره شروع به رشد میکند. اینجاست که سفارش خود را انجام میدهد. پس از رسیدن قیمت نماد به سطحی که تریدر مشخص کرده است، سفارش به صورت اتومات انجام خواهد شد. بدین ترتیب، آنها قادر خواهند بود تا در کف احتمالی، خرید خود را انجام دهند و از حرکت بازار به سمت بالا، به نفع خود استفاده کنند.

دستور استاپ لاس برای اردر گذاری در تریدینگ ویو

دستور استاپ لاس برای اردرگذاری در تریدینگ ویو

این هم یکی دیگر از مواردی است که پیش از اردر گذاری در تریدینگ ویو باید در نظر بگیرید. تریدرها جهت محدود کردن ضرر در بازار، میتوانند از دستور استاپ لاس یا حد ضرر (Stop Loss Order) استفاده نمایند. یعنی زمانی که معاملات بر خلاف تحلیل معامله‌ گر پیش برود، تعیین حد ضرر میتواند مفید باشد؛ چرا که معامله بسته میشود و بدین ترتیب از وقوع ضررهای بیشتر جلوگیری به عمل خواهد آمد. هرچند که گاهی به دلیل اسپلیج در معامله، ممکن است قیمت در سطحی که تریدر به عنوان حد ضرر در نظر دارد، بسته نشود. ولی با این همه تعیین حد ضرر، در زمان ورود به معامله ریسکهای احتمالی را کنترل میکند و جلوی ضرر را خواهد گرفت!

حد ضرر متحرک یا تریلینگ استاپ (Trailing Stop)

تریلینگ استاپ یا حد ضرر متحرک، متناسب با قیمت بازار تغییر میکند. برای مثال پوزیشنی را در نظر بگیرید که در آن معامله‌ گر حد سود را ۲۰ پیپ بالاتر و حد ضرر را ۱۰ پیپ پایینتر در نظر بگیرد. همه چیز طبق تحلیل تریدر پیش میرود. معامله او تا ۱۰ پیپ سود میکند. اما به یک باره، معامله وارد فاز ضرر میشود. در چنین مواردی تریلینگ استاپ یا حد ضرر متحرک کارساز است. با فعال کردن این مورد، حد ضرر به نقطه صفر انتقال پیدا میکند. سپس با رشد بازار، حد ضرر هم بالا و ریسک معامله از بین میرود.

دستور حد سود (Take Profit)

دستور حد سود (Take Profit)

از این دستور برای حفظ سود استفاده میشود. این نوع دستور بیشتر برای پوزیشنهای باز یا حتی پندینگ اردرها که هنوز باز نشدند، کاربرد دارد. بدین ترتیب، با رسیدن پوزیشن مورد نظر به یک قیمت خاص، برای حفظ سود معامله بسته خواهد شد. آن وقت معامله پایان میابد. دستور حد سود معامله خرید طبق قیمت عرضه (bid) و دستور حد سود معامله فروش هم بر اساس قیمت تقاضا (ask) تعیین میشود.

نحوه اردر گذاری در تریدینگ ویو

حالا که با انواع سفارش در بازار فارکس آشنا شدید، راجع به اردر گذاری در تریدینگ ویو برایتان خواهیم گفتم. سفارش گذاری در این پلتفرم بسیار ساده است. برای شروع باید مراحل زیر را طی کنید.

۱. وارد پلتفرم معاملاتی تریدینگ ویو شوید.
۲. در نوار پایینی نمودار قیمت، روی Trading Panel کلیک کنید. (این کار برای اتصال بروکر یا صرافی به تریدینگ ویو است).
۳. در صفحه جدید، روی Papertrading، و سپس گزینه Connect که به رنگ مشکی است، کلیک کنید. (دقت نمایید که Papertrading برای معاملات دمو مورد استفاده است و برای انجام معاملات واقعی نمیتوانید از آن استفاده کنید).
۴. برای دیدن بروکرها و صرافیهای مختلف هم روی See all brokers باید کلیک کنید.
۵. پس از انتخاب بروکر یا صرافی مورد نظر، باید موس را در اطراف آن حرکت دهید و سپس روی کانکت کلیک کنید. با این کار بروکر یا صرافی انتخابی به تریدینگ ویو وصل میشود.
۶. حالا باید روی گزینه Continue کلیک کنید تا فرآیند اتصال بروکر یا صرافی به تریدینگ ویو تکمیل شود.
۷. نام کاربری و رمز عبور ورود به صرافی یا بروکر مورد نظر را وارد نمایید.
۸. روی log in بزنید.
۹. با تکمیل پازل، تأیید کنید که ربات نیستید.
۱۰. حالا میتوانید برای اردر گذاری در تریدینگ ویو اقدام کنید.
۱۱. روی گزینه Trade و سپس Create new order کلیک کنید تا سفارش جدیدی را ثبت کنید.
۱۲. نوع سفارش خود را انتخاب کنید.
۱۳. نحوه ثبت سفارش (Stop / Market) قیمت خرید، اهرم یا همان Leverage و حد سود و حد ضرر را در کادرهای مربوطه وارد کنید.

نحوه ثبت سفارش در تریدینگ ویو انتخاب stop در اردرگذاری در تریدینگ ویو

۱۴. روی خرید (buy) یا فروش (sell) کلیک کنید.
نکته : سرمایه خود در صرافی یا بروکر را به بخشی انتقال دهید که تریدینگ ویو بتواند از آن استفاده کند. برای مثال، در BingX حتماً باید سرمایه شما در حساب استاندارد (Standard) باشد.

بررسی سفارشها در تریدینگ ویو

بررسی سفارشها در تریدینگ ویو

پس از اتصال بروکر به تریدینگ ویو مطابق تصویر زیر مشاهده میکنید که دیگر نام بروکر به جای گزینه Trading Panel قرار گرفته است. (در اینجا BingX). اگر روی این بخش کلیک کنید، میتوانید سفارشات، موقعیتهای باز، معاملات، تاریخچه معاملات و وضعیت حساب معاملاتی خود را بررسی کنید. اگر میخواهید از حساب صرافی بینگ ایکس خارج شوید، کافی است روی نواری که نام بینگ ایکس را نشان میدهد کلیک کنید. سپس از زیرمنوی موجود گزینه Log Out را انتخاب کنید. برای افزودن بروکر یا صرافی دیگر روی See the brokers list کلیک کنید و مراحلی را که قبلاً شرح دادیم از سر بگیرید.

مرحله آخر

سخن آخر

در این مقاله از چراغ به بررسی انواع اردر و نحوه اردرگذاری در تریدینگ ویو صحبت کردیم. با اتصال بروکر یا صرافی به پلتفرم معاملاتی تریدینگ ویو میتوانید به راحتی سفارشهای خود را در آن ثبت کنید و خیلی تحلیلهای دیگر را انجام دهید. گفتیم که اگر هنوز آمادگی تحلیل و سفارش گذاری با حساب واقعی را ندارید، میتوانید از بخش پیپرتریدینگ برای معاملات دمو استفاده نمایید.


👈 با کپی ترید در لایو ترید چراغ آشنا هستید؟


 

فرصت هیچ یادگیری را از دست ندهید! به ترتیب بخوانید :

آنچه خـواهید خـواند:

آخریـن بررسی شده‌های بازار سرمایه

دیدگاه خود را درباره” آشنایی با نحوه اردر گذاری در تریدینگ ویو ”با ما در میان بگذارید.